OM FESTIVALEN

Nu sätter vi Forshaga på kartan igen!

Raise Your Fist For Metal 2018

26 maj startar vi upp en festival för er som älskar metal och alla andra sköna människor som gillar en jävligt bra fest.

Vi hade för snart 20 år sedan en festival som gick under namnet Dist i byn. Vi är inte ute efter en kopia, men då vi fått så många frågor om att dra igång en kul tillställning igen på klassisk metal mark så kommer givetvis minnen från denna tid göra sig påmind för oss som inte blir äldre.

Vi gjorde en liten intressekoll på Facebook nu runt jul och genom ett kort inlägg på 5 rader fick vi över 80 band som ville komma å lira.

Då var det ju bara å dra igång det hela och hitta rutin runt detta med Festival. Vår kärna bygger på fem individer som älskar festivaler och musik. Vi har erfarenheter som scenbyggare, humpare, matkreatörer och grafiker. Nu ska vi se till att detta blir den bästa festivalstarten för alla er metalheads där ute.

Festivalen går av stapeln i Forshaga Folkets Park den 26/5. Dörrarna öppnar klockan 12.00 och det blir ett fullspäckat schema fram till stängning. Det blir två scener med ca 6-8 band på varje och många med rötterna i och runt Värmland. Vi råkade smyga ut ur skogen också och fann några intressanta band där ute.

Öltält och gött käk är ju ett måste, det kommer finnas mat och dryck i överflöd på festivalområdet. Det planeras även för att bygga upp en marknad med kläder, prylar samt möjlighet å besöka tatuerare på plats å bli lite snyggare.

Sponsorer och utställare är välkomna maila på kontakt@motorfood.se
Gäller även personer som känner att ni på något sätt vill hjälpa till (vi behöver mycket personal).

Hoppas ni sluter upp och gör detta till en minnesvärd och återkommande festival.
Nu fyller vi parken och sätter nya rekord. SNODDAS släng dig i väggen!

Rock your Brains out!

Mvh Kristofer på Motörfood med Support (som jag inte hade klarat detta utan).